SEÇER, KENT PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Güncelleme 10 Nisan 2024, 15:44

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Mersin Valiliği tarafından düzenlenen resmi programlara katılarak kent protokolü ve halkla bayramlaştı.

 Mersinlilerin bayramını kutlayan Seçer, “İnsanlarda pozitif bir hava ve enerji var. Umut ediyorum tüm dünya için her şey güzel olsun, barış olsun. Kardeşlik, bolluk, bereket, iyiye dair ne varsa bayram onları getirsin” dedi.

 Mersin’de vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için görev başında olduklarını sözlerine ekleyen Seçer, “Bayram boyunca otobüslerimiz ücretsiz. Çocukların hoşça vakit geçirebileceği MERCAN 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezimiz, okuma salonlarımız, Tarsus Doğa Parkımız açık. Sahilimiz her yönüyle hazır. Bütün birimlerimiz işlerinin başında” diye konuştu.

Mersin’de birliği ve beraberliği daim kılmak için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Seçer, bir yandan rutin hizmetleri sürdürürken bir yandan da vizyon projeleri hayata geçireceklerine dikkat çekti.

 Kentin her noktasına ve her kesimine yönelik hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Seçer, “Modern, çağdaş, huzurlu, gülen ve mutlu insanlar yoğun olduğu bir kent olmaya dair ne varsa ben gecemi gündüzüme katarak her şeyi yapacağım” dedi.

Başa dön tuşu