Yutta kalan öğrencilerden Vali Pehlivan’a teşekkür ziyareti

Güncelleme 12 Ağustos 2022, 19:50

Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı KYK Mersin Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler, Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.
Ziyarette öğrenciler, yeni yurtlar açma ve kapasite arttırmak suretiyle, üniversite öğrencilerinin barınma sorunu yaşamaması için yerine getirilmekte olan hazırlık çalışmaları için Vali Pehlivan’a teşekkürlerini iletti.
Vali Pehlivan da öğrencilere; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın sağladığı destekler ile; üniversite öğrencilerimizin barınma konusunda sorun yaşamaması için her türlü tedbir alınıyor, gerekli hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Kıymetli öğrencilerimize bu süreci takip konusunda gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Ülke genelinde olduğu gibi Mersin İlimizde de yurt altyapımız iyi durumda ve her geçen gün yeni yatırımlarla hem kapasite hem de standart olarak daha da iyiye gidiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile koordinasyon içinde yeni eğitim öğretim sezonuna yönelik hazırlık çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Hepinize şimdiden derslerinizde başarılar diliyorum.“ dedi.
Öğrencilerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Mersin Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Münire Şimşek eşlik etti.
Başa dön tuşu