Yenişehir’de ‘İletişimde Farkındalık Semineri’

Güncelleme 13 Nisan 2022, 16:47

Mersin’de Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar ve Eğitmen Güray Gökal tarafından Yenişehir Belediyesi yöneticileri ve Yenişehir muhtarlarına yönelik olarak ‘İletişimde Farkındalık Semineri’ verildi. Eğitim sonunda tüm katılımcılara ‘katılım belgesi’ takdim edildi.

Yenişehir Belediyesi Akademi Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim 2 bölümden oluştu. Farklı başlıklarından oluşan seminerde başta temel iletişim becerileri, insanları tanıma sanatı, beden dili, mikro ifadeler, etkili konuşma ve hitabet konularında eğitimler verildi. Seminerle ilgili açıklama yapan Eğitmen Güray Gökal, günümüzde iletişimin hem iş dünyasında hem de özel hayatta çok önemli olduğunu söyledi. “Harika iletişimciler, çözüm getiren, değişimi yönlendiren, meslektaşlarını motive eden ve ilham veren kişilerdir” diyen Gökal, “İletişim becerilerini geliştirerek, iş yerinde çalışan bağlılığını, ekip çalışmasını, karar vermeyi ve bölümler arası iletişimi geliştirebiliriz” sözlerini aktardı.

MUHTAR GİRAY EĞİTİMİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı ve İnönü Mahalle Muhtarı Giray Atilla ise semineri verimli ve güzel bir şekilde tamamladıklarını belirterek, “Muhtarlar Derneği olarak üzerinde hassasiyetle durduğumuz en önemli konuların başında eğitim geliyor. Bu tür faydalı ve farkındalık sağlayan etkinlikleri derneğimiz olarak devam ettireceğiz” diye konuştu. Eğitim sonunda tüm katılımcılara ‘katılım belgesi’ verilmesiyle seminer son buldu.

 

 

 

Başa dön tuşu