YENİ DÖNEMİN İLK BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güncelleme 13 Nisan 2024, 20:03

2024 yerel seçimleri ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönem ilk Meclis Toplantısı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında gerçekleştirildi.

 Meclis toplantısında konuşan Başkan Seçer, 31 Mart seçimleri sonrasında göreve gelen ilçe belediye başkanları, ilçe ve büyükşehir Meclis üyeleri ile muhtarları tebrik ederek, Mersin’e hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Mersin’in önemli ve değerli bir kent olduğunu belirten Seçer, “Böyle bir kente yurttaşlarımızın takdiriyle, her 3 kişiden 2 yurttaşımın desteğiyle Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmekten büyük onur duyuyorum” dedi.

Gelecek 5 yılda Mersin’e çok daha güzel hizmetler yapacaklarını söyleyen Seçer, temel gayelerinin kentte huzuru ve kardeşliği daim kılmak, kentin yapısal sorunlarını çözmek, kentin her sosyal kesimiyle hemhal olup onların sorunlarına çözüm üretmek ve insanların daha iyi yaşam koşulları altında yaşamasını sağlamak olduğunu vurguladı.

 Mersin halkına hizmet ederken ‘herkesin belediyesi’ olma anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Seçer, “Mersin halkı bunun farkında olacak ki bizleri yüzde 60 gibi çok yüksek bir oy oranıyla tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı seçti” ifadelerini kullandı.

 Kendisine oy vermeyen yurttaşların hiçbir endişe içerisinde olmaması gerektiğine işaret eden Seçer, “Bize oy vermeyen her 10 yurttaşımızdan 4’ünün talepleri, hassasiyetleri, ihtiyaçları ve şikayetleri bizim dikkatimizdedir, başımızın tacıdır” diye konuştu.

 

Başa dön tuşu