YENİ DOĞAN PAKETLERİYLE AİLE BÜTÇELERİNE DESTEK

Güncelleme 20 Nisan 2024, 11:54

‘Hamile Bakım Sütü’ projesiyle hamilelik süresince gebe kadınlara destek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bebekler dünyaya gözlerini açtığında da ‘Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Paketi’ ile de aile bütçelerine katkı sunmaya devam ediyor. 2023 yılının Ocak ayında başlayan ‘Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Paketi’ projesi kapsamında 3 bin 500’ün üzerinde yeni doğan paketi ailelere teslim edildi. Teslimatlardan bir tanesi de Tarsus’un Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşayan Başkan ailesine yapıldı.

 Mersin Büyükşehir Belediyesi, bebeklerini kucaklarına alan ailelere desteklerini sürdürüyor. ‘Hamile Bakım Sütü’ projesiyle hamilelik süresince gebe kadınlara destek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bebekler dünyaya gözlerini açtığında da ‘Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Paketi’ ile de aile bütçelerine katkı sunmaya devam ediyor.

2023 yılının Ocak ayında başlayan ‘Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Paketi’ projesi kapsamında 3 bin 500’ün üzerinde yeni doğan paketi ailelere teslim edildi.

Bebek bezinden zıbın takıma, biberondan ateş ölçere, bebek şampuanından hijyen malzemelerine kadar bir bebeğin tüm ihtiyacını karşılayacak ürünlerin bulunduğu paketten Anamur’dan Çamlıyayla’ya, Erdemli’den Mut’a kadar 13 ilçede 0-1 aylık bebeği olan bütün vatandaşlar faydalanabiliyor. TEKSİN Mersin uygulaması üzerinden yapılan başvurular üzerine yeni doğan paketleri Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ailelere ulaştırılıyor.

 Canlı: “0-1 aylık bebeği olan bütün vatandaşlarımız faydalanabilmektedir”

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü’nde proje sorumlusu olarak görev yapan Selime Canlı, “Hoş Geldin Bebek Projemiz 2023 yılının Ocak ayında başladı. Dağıtımlarımız aktif bir şekilde devam ediyor” dedi.

Başa dön tuşu