Vatandaş istedi Anamur belediyesi yaptı

Yaz mevsiminin girmesi ile birlikte asfalt çalışmalarını hızlandıran Anamur Belediye Başkanlığı, Çarıklar Mahallesi’nde uzun yıllardır asfalt bekleyen vatandaşları asfaltla buluşturuyor.

Güncelleme 9 Haziran 2022, 15:36

 

Göreve geldiğinde sera yolları dâhil asfaltsız yol bırakılmayacağı sözü veren Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın talimatı ile çalışmalarını sürdüren ekipler, Çarıklar Mahallesi’nde çalışma yaptıkları sırada ilginç bir olayla karşılaştı.

Mahallede bulunan bir evin önüne belediyeye ait aracı park ederek malzeme getirmeye giden ekipler geriye döndüklerinde aracın camına bir not bırakıldığını fark etti. Ev sahibi vatandaş tarafından bırakıldığı anlaşılan notta: “ Şefim kolay gelsin. Kusura bakmayın hastanede işimiz olduğu için size çay ikram edemedik. Ayıp olmazsa evimizin önüne genişçe asfalt döküverin. Saygılarımla, kolay gelsin” yazılı olduğunu gören ekipler durumu Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’a bildirdi.

Başkan Kılınç: “Vatandaşımızın Talebini Geri Çevirmeyin”

Durumu öğrenen Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ekiplere asfaltın dökülmesi talimatını verdi. Vatandaşın bıraktığı notu resmi başvuru gibi değerlendirdiklerini belirten Başkan Kılınç: “ Ekiplerimiz Çarıklar Mahallemizde çalışırken vatandaşımızın notu ile karşılaşmış. Açıkçası bırakılan not bizi gülümsetti. Vatandaşımız kendisinin talebini yerde koymayacağımızı düşünmüş olacak ki böyle bir başvuru yöntemini tercih etmiş. Ekibimize hem asfaltın dökülmesi hem de aynı notun altına geçmiş olsun dileklerimizin yazılması talimatını verdim. Şu anda evin önüne asfaltı döktük. Aynı notun altına bizde geçmiş olsun dileklerimizi ileterek evin penceresine bıraktık. Bir kez daha vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, ayrıca asfaltın da hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Başa dön tuşu