Vatan Partisi İzmir Kurultayı başarıyla sonuçlandı

Güncelleme 14 Mart 2022, 16:12

Vatan Partisi İzmir’de 3. Olağanüstü Kurultayı topladı, yeni başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri seçildi. İl Başkanı Çağdaş Cengiz oldu, yeni yönetimde yaş, cinsiyet ve meslek dengesi kuruldu. Genel Başkan Dr. Doğu Perinçek, video konferans ile Kurultaya bağlandı, başarılar diledi.

 

Vatan Partisi İzmir’de 3. Olağanüstü Kurultayı, 12 Mart Cumartesi günü Tepekule’de Anadolu Salonu’nda yapıldı. Kurultayın ana sloganı “Öncü İzmir’de İktidar Olmak İçin İleri” idi. İzmir’in 30 ilçesinden gelen delegeler coşku ve heyecanla seçime gitti.

 

“İZMİR TÜRKİYE’DEN KOPAMAZ”

Genel Başkan Doğu Perinçek, görüntülü olarak Kurultay’a bağlandı ve partililere şöyle seslendi:  “Önümüzdeki aylarda İzmir'in bütün alanlarında üretim devrimi kurultayları yapacağız. Bugünün acısını çıkaracağız. Değerli arkadaşlar Sayın Başkan. Yeni dünyanın kurulması, Asya çağının kurulması devrim gündemi. Türkiye'de gündem devrim gündemidir. Üretim devrimi gündemidir. İzmirimiz işçi, çiftçi, esnafı, sanayicisiyle, üreticileriyle öncü alanlarımızdan! Tarihi sorumluluklar üstlenmiş bulunuyorsunuz. Başkanımız Sayın Dr. Rıfat Mutlu döneminde arkada kalan yıllarda tarihsel birikimi ve devrimci öncüleri yerleştirdik. Kendisini yürekten kutluyoruz. Ve önümüzdeki dönemde Rıfat Mutlu, Genel Merkez düzeyindeki görevlerde büyük hizmetlerde bulunacak, biliyoruz. Saygıyla selamlıyoruz. Partimiz milleti örgütleme çağına girdi. Partimiz öncü parti inşa çalışmaları yerine getirdi. Milleti örgütlenme çağına girmiş bulunuyoruz. İzmir’de, Çağdaş Cengiz önderliğinde büyük bir pratiğin eşiğindeyiz. Tecrübesine, karakterine, devrimci özelliklerinize sonuna kadar güveniyoruz. Yolumuz iktidar yolu. Türkiye'nin önünde üreticilerin milli hükümetini kurma görevi var. Vatan Partisinin işidir bu. Biz bu ağır sorumlulukları yerine getirecek kadrolara sahibiz. Bu yükü taşıyacak omuzlar hepimizde.”

 

Kurultayda konuşma yapan İl Başkanı Çağdaş Cengiz, “İzmir'in tarihsel bir geleneği var. Tarım ve liman şehri. O imkanlar önemli bir gelenek yarattı. O Tarhisel birikimden çok daha önemlisi cumhuriyet birikimi. İzmir Türk köylüsü, üretici gücü tarafından kurtarıldı işgalden. İzmir'in dağlarında çiçekler açar diyoruz. İzmir'de çiçekleri açtıran üreticilerin dağlarından gelen köylüler oldu. İzmir Kemalist devrimin çağdaş toplumunu içinde barındırıyorsa bir Cumhuriyet kültürü ile İzmirli yetişiyorsa, bu Ankara kültürü sayesinde yetişti. İzmir Ankara'dan Türkiye'den kopamaz. İzmir Ankara'dan yönetilir cumhuriyet ile yönetilir” dedi.

 

İşte Vatan Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu:

1.      Serkan Çetinkaya

2.      Özge Yaren Enç

3.      Rabianur Ağar

4.      Ali Erdem Köz

5.      Ümit Çalışkan

6.      Füsun İkikardeş

7.      Serap German

8.      Cansu Yıldırım

9.      İhsan Sefa

10.   Özcan Bal

11.   Levent Özciğer

12.   Mustafa Gökmen

13.   Hasan Atilla Türköz

14.   Özgür Doğu Saymaz

15.   Cengiz Çakır

16.   Hüseyin Cem Zeren

17.   Hülya Yarbuz

18.   Ali Okan Ertürk

19.   Zeynel Koç

20.   Birkan Burkan

21.   Yıldırım Atıl

22.   Hasan Ali Karşılayan

23.   Abdullah Karşılayan

24.   Emine Ölker

25.   Mehmet Cengiz Özdemir

26.   Baittin Erbey

27.   Feyzi Demirtaş

28.   Deniz Türkel Erbey

29.   Mazlume Korkutal

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Başa dön tuşu