Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ın ‘Kurban Bayramı’ Mesajı

Güncelleme 8 Temmuz 2022, 23:06

Sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının tazelendiği; birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği; yardımlaşma, paylaşarak dayanışma hasletlerinin daha da ön plana çıktığı; inanç, kültür ve medeniyet değerlerimiz içinde müstesna bir yere haiz olan Kurban Bayramı’na bu yıl da erişmiş olmanın sevinç ve huzurunu hep birlikte yaşamaktayız.

Bayram günleri, milletçe birbirimize daha da kenetlenmemizi sağlamakta, kırgınlık ve küslüklerin bertaraf edilmesine, manevi hislerimizin, kardeşlik duygularımızın kuvvetlenmesine vesile olmaktadır.

Kurban Bayramı günlerinde, aile, akrabalık ve komşuluk bağlarının daim kılacak ziyaret ve bayramlaşmalar yapacak, şehit ailelerimize, gazilerimize ve gazi ailelerimize, onların hepimizin ailesi olduğunu hissettirmeye, kimsesiz, yaşlı ve yardıma muhtaç insanlarımızın yanında olmaya, aile büyüklerimiz ile bir araya gelerek hayır dualarını almaya, küçüklerimizin mutluluğuna ortak olmaya ve bu sayede yüzlerde tebessüme vesile olmaya, bayramı bayram tadında yaşama ve yaşatmaya gayret göstereceğiz.

Bu duygularla; Bayram günlerinde yolculuk edecek bütün vatandaşlarımızdan, bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için trafik kurallarına titizlikle uymalarını istirham ediyor; saygıdeğer Mersinli hemşehrilerimiz başta olmak üzere, aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı içten en iyi dileklerimle kutluyorum. Bayramın hayırlara, güzelliklere ve iyiliklere vesile olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Başa dön tuşu