Vali Su Emniyet Kemeri Denetimlerine Katıldı

Güncelleme 30 Nisan 2022, 14:29

İçişleri Bakanlığımızın trafik güvenliğine dair “Bayramınız Kemerli Olsun’ mottolu kampanyası kapsamında ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan ‘emniyet kemeri uygulaması’ Mersin’de  Vali Ali İhsan Su’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Çeşmeli Jandarma uygulama noktasında yapılan denetimlere İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu trafik görevlileri katıldı.

Vali Su, denetim noktalarındaki araç sürücüleri ve yolculara seyir halinde emniyet kemeri kullanımı konusunda hatırlatmalarda bulundu ve bayramlarını kutladı.

Vali Ali İhsan Su denetimlerin ardından yaptığı açıklamada, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimiz genelinde de trafik uygulamalarının devam ettiğini söyledi.

Bu denetimlerde trafikte farkındalığı artırmayı hedeflediklerini dile getiren Vali Su, “Tüm birimlerimizle kontrolleri devam ettiriyoruz. Bayram nedeniyle yoğun bir trafik akışı var. Bu çerçevede ilimiz genelinde emniyet ve jandarma ekiplerimizce bayram öncesi, süreci ve sonrasında tüm tedbirleri aldık.” ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu