Vali Pehlivan, Silifke OSB Müteşebbis Heyet Toplantısına Başkanlık Etti

Güncelleme 9 Haziran 2022, 16:24

Silifke Organize Sanayi Bölgesi (Silifke OSB) Müteşebbis Heyet Haziran ayı toplantısı Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi.

Silifke OSB İdari Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya; Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

İlk olarak idari bina bünyesindeki konferans salonunda incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, daha sonra OSB Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu’na geçerek görevlilerden bilgiler aldı.

Ardından Müteşebbis Heyet Toplantısına başkanlık eden Vali Ali Hamza Pehlivan, burada yaptığı konuşmasında illerin gelişiminde sanayinin önemine vurgu yaparak, “Tabii ilimizin ve Silifke ilçemizin potansiyelini biliyoruz. Sanayi ve sanayi yatırımları çok büyük bir önem arz ediyor. Burada atacağımız her adım, kuracağımız her fabrika, üreteceğimiz her ürün, istihdam edeceğimiz her insan, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak anlamına gelmektedir. Görev ve sorumluluklarımızın farkındayız. İlçemizi ve ilimizi hep birlikte, bütün enerjimizle daha ileriye taşıyacak adımlar atmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

OSB’nin mevcut durumu, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verilen toplantıda geleceğe yönelik atılması planlanan adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başa dön tuşu