Vali Pehlivan, Servet Tazegül Spor Kompleksinde Minik Sporcularla Bir Araya Geldi

Güncelleme 30 Mayıs 2022, 15:41

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerini ziyaretleri kapsamında Servet Tazegül Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulunarak, antrenman yapan minik sporcularla bir araya geldi.

Kompleksi ziyaretinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Servet Tazegül Spor Kompleksi Müdürü Berna Kulaç tarafından karşılanan Vali Pehlivan, daha sonra Çukurova Basketbol Kulübü alt yapısında forma giyen minik sporcularla bir araya geldi.

Vali Pehlivan antrenör ve minik sporculara başarılar dileyerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve ardından antrenmana bir süre iştirak ederek minik sporcuların tezahüratları ile potaya basket attı.

Birçok Spor dalında kursların verildiği Spor Kompleksini inceleyen Vali Pehlivan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde  verilen ücretsiz kurlardan faydalanan sporcuların Judo ve Masa Tenisi antrenmanlarına katılarak minik  sporcularla masa tenisi oynadı.

Minik sporcuların aileleriyle de sohbet eden Vali Pehlivan, velilerin çocuklarını spora teşvik edip desteklemelerinin çok önemli olduğunu dile getirerek ailelere teşekkür etti. Devletimiz adına her daim sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirtti.

Daha sonra Servet Tazegel Spor Kompleksi içinde faaliyetlerini sürdüren  Mersin Gençlik Merkezi bünyesinde  ücretsiz gitar eğitimi alan gençlerle bir araya gelen Vali Pehlivan, gençlerin hocalarıyla birlikte gitar çalıp söyledikleri şarkıları bir süre dinledi.

Yine Gençlik Merkezi bünyesinde Geleneksel Türk Okçuluğu Eğitimi alan gençlerle bir araya gelen Vali Pehlivan, gençlerle birlikte ok atarak kursiyerlerin aileleriyle sohbet etti. Vali Pehlivan  başladığı yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden ailelere teşekkür etti, ailelerin taleplerini de dinledi.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu