Vali Pehlivan galibiyet alan takımı kutladı

Güncelleme 9 Mayıs 2023, 12:12

 2022-2023 sezonunda 3. Lig 1.Grup’ta temsil etmekte olan Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu  ile Karşıyaka Spor takımları arasında Mersin Stadyumu’nda oynanan müsabakayı Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, Vali Ali Hamza Pehlivan Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, eski Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve binlerce taraftar izledi.
Maç öncesinde Yeni Mersin İdman Yurdu takımının yönetici, antrenör ve futbolcuları ile görüşen Vali Ali Hamza Pehlivan “Sezon boyunca zorlu bir mücadele verdiniz, başarılı neticeler elde ettiniz ve liderliğinizi bugünlere taşıdınız. Yüzdünüz yüzdünüz adeta kuyruğuna geldiniz. Şimdi bugün kritik bir maça çıkıyorsunuz. Bütün şehir arkanızda biliyorsunuz. Sizlere güveniyor ve başarılı olacağınıza inanıyoruz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Karşıyaka Spor’u 1-0 yenen Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu takımımız ligin bitimine iki hafta kala liderliğini korudu ve bir üst lige çıkma yolunda çok önemli bir avantaj elde etti.
Başa dön tuşu