Vali Pehlivan Başkanlığında,’ Çiftçimiz Neredeyse Biz Oradayız’ proje toplantısı yapıldı

Güncelleme 23 Aralık 2022, 15:50

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın talimatıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çiftçimiz Neredeyse Biz Oradayız” projesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Projenin hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Pehlivan yaptığı açıklamada; “Hazırlık çalışmaları ve dijital yazılım çalışmaları İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün teknik personelleri tarafından büyük ölçüde tamamlanan bu projede kapsamında, bütün aşamalarıyla tarımsal süreçlerin yakın takibinde, kontrol ve denetim konularında büyük katkılar sunacak olan web tabanlı bir program geliştirildi. Bu program sayesinde müdürlüğümüzün sahada yaptığı faaliyetleri, projeleri, saha kontrollerini, denetimlerini, eğitimleri, ihracat ve ithalat kontrolleri vb. tüm konulara ilişkin verilere anlık olarak web tabanlı program üzerinden ulaşımı sağlanacak. Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde çalışan bütün personelimiz uzmanlık alanlarına giren konularda sürekli sahada, çiftçilerimiz neredeyse orada olacak, onların hizmet çağrılarına,taleplerine kulak vererek çözüm üretecek ve sonuçlandıracak. Tarım personelimiz çiftçilerimizle daha yakın bir iletişim içinde olacak.” dedi.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Tarım ve Orman Müdürü Arif Abalı, Müdür Yardımcısı Mustafa Nevzat Zayim, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Serdal Perişan, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Azmi Murat Erdem ile Jeoloji Mühendisi Halil Danacı katıldı.
Başa dön tuşu