Uyuşturucu satıcıları polisten kaçamadı

Güncelleme 15 Nisan 2022, 14:20

Mersin’in Tarsus ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ile 2 ruhsatsız tabanca, namlusu kesik av tüfeği ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

Mersin il Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen A.Ö. ve B.T. adlı şüphelileri yakalamak için eş zamanlı operasyon yapıldı. Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerin ikametlerinde ve araçlarında narkotik köpeğiyle arama yapan polis ekipleri; 2 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 76 fişek, 1 namlusu kesik 6136 sayılı kanun kapsamına giren tüfek ile 27 av tüfeği fişeği, 20 sentetik hap, 1.10 gram metamfetamin, 3,29 gram kubar esrar, 10 kenevir, 33 ekili kenevir, 3.63 gram kenevir tohumu, 1 hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 16 bin 935 TL ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli tahkikata başlandı. Öte yandan bu kişilerden uyuşturucu madde temin ettiği tespit edilen B.B. ve A.M.S’nın üzerlerinde yapılan aramada ise 0.47 gram kubar esrar ve 2 sentetik hap ele geçirilerek uyuşturucu madde kullanmak suçundan bu kişilere adli işlem yapıldı.

 

Başa dön tuşu