Toroslar’ın İbadethane temizlik ekibi, camileri pırıl pırıl yapıyor

Güncelleme 12 Nisan 2022, 12:06

Toroslar Belediyesi, vatandaşların hijyenik ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için camilerde rutin olarak sürdürdüğü temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını Ramazan ayında daha da yoğunlaştırdı. Belediyenin ibadethane temizlik ve dezenfektan ekibi, ilçedeki tüm ibadethanelerin iç ve dış mekânlarını tarayarak pırıl pırıl yapıyor.

İbadethanelerdeki halılar, halı yıkama makinesiyle yerinde yıkanırken; avlu, tuvalet, kapı kolları ve ayakkabılık gibi temasın olabileceği tüm yüzeyler dezenfekte ediliyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların daha sağlıklı koşullarda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için ilçedeki tüm ibadethanelerde temizlik ve dezenfekte çalışması yaptıklarını söyledi.

“Vatandaşlarımızın sağlığı önceliğimiz” diyen Başkan Yılmaz; “Amacımız, hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla ve huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmesidir. Hemşehrilerimizden de isteğimiz sosyal mesafe kuralına uymaları ve maske takmaya devam etmeleridir. Tüm hemşehrilerimize hayırlı ramazanlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu