Toroslar’da Ceza Konserine binlerce kişi akın etti

Güncelleme 29 Ekim 2022, 14:55

Toroslar Belediyesi, Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlamaları kapsamında ünlü rap sanatçısı Ceza’yı Mersinlilerle buluşturdu.

 Binlerce kişinin akın ettiği konserde unutulmaz gece yaşandı. Sanatçıyı dinlemek isteyenler, adeta Mersin’i salladı.

Yoğun ilgi ve sevgi gösterileri arasında karşılanan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Cumhuriyet coşkusuna ortak olan tüm hemşehrilerine teşekkür ederek; “Hep birlikte Türkiye’yiz diyen herkes benim özbeöz kardeşimdir” dedi.

Toroslar Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri, ünlü rap sanatçısı Ceza’nın sahne aldığı açık hava konseri ile taçlandı.

Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserde Ceza, sevilen şarkılarını Mersinliler için söylerken, gençler ve vatandaşlar da sanatçının tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek, doyasıya eğlendi.

BAŞKAN YILMAZ; “BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”

Alkışlarla sahneye davet edilen Başkan Yılmaz, tüm hemşehrilerinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

“Cumhuriyetimizin 99. yılını coşkuyla ve gururla kutluyoruz” diyen Başkan Yılmaz, gençleri çok sevdiğini ifade ederek; “Aynı şehri paylaştığımız, aynı göğe baktığımız ve bugün bu meydanı hep beraber doldurduğumuz, benim gençliğim ve geleceğimiz olduğunuz için sizleri çok seviyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bundan tam 100 yıl önce İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar ve Yunanlılar arkalarında Amerika ile ülkemizi işgal ettiler. Benim dedelerim, sizlerin dedeleri Anadolu’nun her yerinde vatan savunması yaptılar. Ve bu zaferin üzerine Cumhuriyetimizi kurduk” diye konuştu.

“Bugün yine aynı şey olsa biz de dedelerimiz gibi aynı bilinçle, aynı heyecanla vatan savunması yapar mıyız?” diyerek alandaki tüm gençlere ve vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz, tüm katılımcıların “Evet” cevabı karşısında mutlu olduklarını kaydederek; “Yaparız çünkü biz birlikte Türkiye’yiz. Farklılıklarımız olabilir. Farklı memleketlerden olabiliriz. Farklı inanabilir ve farklı yaşayabiliriz. Ancak güçlü Türkiye’de yaşama, bir ve beraber olma irademiz var. Hep birlikte Türkiye’yiz diyen herkes benim özbeöz kardeşimdir” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, ellerinde Türk bayraklarıyla alanı dolduran binlerce vatandaş ile birlikte Mersin’den, Toroslar’dan tüm dünyaya; “Hep birlikte Türkiye’yiz” diye seslenerek, birlik ve beraberliğin en güzel mesajını da verdi.

Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından sahneye çıkan Ceza, söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk kattı.

KONSERDE, MİLLİ DUYGULAR DORUKLARA ÇIKTI

 Cumhuriyetimizin 99. yıl coşkusunun doruklara çıktığı Toroslar’da, İzmir Marşı’nı elinde Türk bayrağı ile 7’den 70’e herkesle birlikte söyleyen Başkan Yılmaz, bu coşkuya ortak olan hemşehrilerine teşekkür etti.

Başkan Yılmaz, Toroslar’a, Mersinlilere eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatan ünlü rap sanatçısı Ceza’ya da teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdim etti.

 Ünlü sanatçı Ceza da kendilerini Mersin’de hayranlarıyla buluşturan Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini ileterek, konseri büyük bir coşkuyla tamamladıklarını söyledi.

“DÜNYA BOCCE ŞAMPİYONASI’NDA MİLLİ TAKIMIMIZI HEP BİRLİKTE DESTEKLEYELİM”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, dünyada ilk kez Toroslar’da yapılacak olan Dünya Erkekler ve Kadınlar Bocce (Raffa) Şampiyonası ile Dünya Erkekler Bocce (Volo) Şampiyonası’na tüm Mersinlileri davet etti.

1-5 Kasım 2022 tarihleri arasında Halkkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Bocce Salonu’nda gerçekleşecek şampiyonaya milli takımımızın güçlü bir şekilde hazır olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz; “Milli takımımız, şampiyonada bayrağımızı dalgalandıracak. Hep birlikte destekleyelim. Şampiyonaya hepinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ile Uluslararası Bocce Konfederasyonu (CBI) Başkanı ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen de bocce sporuna sunduğu desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

Federasyon Başkanı Türkmen; “Toroslar’da Dünya Bocce Şampiyonası yapılacak. Herkesi şampiyonaya ve milli takımımızı desteklemeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Konseri, havai fişek gösterileriyle son buldu.

Başa dön tuşu