Tarsus’un miniklerinden Yeni Yıl partisi

Güncelleme 30 Aralık 2022, 18:28

Tarsus Belediyesi’ne bağlı Seher Togo ve Nene Hatun Kreşleri minik öğrenciler için yılbaşı balosu düzenledi. Kreşte eğitim gören çocuklar parti ile yeni yılı doyasıya eğlenerek karşıladı.

Sık sık çocukların keyifli vakit geçirip hem eğlenip hem öğrenmesi için çeşitli etkinlikler düzenleyen Tarsus Belediyesi Kreş Müdürlüğü bünyesinde bulunan Nene Hatun ve Seher Togo kreşlerine yeni yıla günler kala yılbaşı partisi düzenledi. Şehir Park Düğün Salonu’nda düzenlenen yılbaşı partisi çocukların doyasıya eğlenmesi için yılbaşı ağacı, balon, süs ve kar taneleri ile süslendi. Müzik eşliğinde dans edip doyasıya eğlenen çocuklar balon ve renk oyunları ile keyifli vakit geçirdi. Hazırlanan yılbaşı pastasını kesen çocuklar hep bir ağızdan “İl’le de Tarsus” diye bağırdı. Yeni yıl partisinde çalan şarkılara eşlik eden çocuklar hem birbiriyle kaynaştı hem de 2023 yılına merhaba dedi. Parti boyunca Tarsus Belediyesi uzman kreş eğitmenleri eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar yeni yıl partisinin tadını çıkardı.

Çocukların moral ve motivasyonunu yükseltmeye yönelik düzenlenen faaliyetler ile çocukların sosyal gelişimlerine de büyük katkılar sağlanıyor.

Başa dön tuşu