Tarsuslu Gençler Renk Partisi ile Doyasıya Eğlendi

Güncelleme 22 Mayıs 2022, 15:39

Tarsus Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen gençlik haftası etkinliklerinde Tarsuslu gençler ‘Renkli Parti’ ile doyasıya eğlendi. Birbirinden keyifli konserlerin ve etkinliklerin yer aldığı kutlamalarda boyaların havaya saçıldığı anlarda renkli görüntüler oluştu.

Tarsus Belediyesi tarafından gençlik haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser ve renkli partiye binlerce Tarsuslu genç katılım sağladı. Büminhan Temizkan parkında düzenlenen etkinliklerde; Mavi Rüyalar Konseri, Akbal Müzik Topluluğu, Şehit Özdemir Fen Lisesi Müzik Topluluğu sahne aldı. Güne damgasını vuran DJ Çınar ile Renk Festivalinde 19 Mayıs coşkusu doyasıya yaşandı.  Katılımcılara renkli boyalar dağıtıldı, DJ eşliğinde çeşitli danslarla düzenlenen etkinlikte havadan ve yerden renkli görüntüler ortaya çıktı.

Kutlamalara katılan 19 yaşındaki Sena Güngör Aksu, “Çok güzel bir gün geçirdik. Gördüğünüz gibi üstüm başım rengarenk oldu. 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadık. Günü burada kapatmış olacağız. Atatürk, biz gençlere bu bayramı armağan ettiği için çok mutluyum. Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a bizleri düşünüp böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ederiz. Umarım daha güzel günleri de görürüz” şeklinde konuştu.

Mutluluğunu dile getiren 17 yaşındaki Mehmet Ağca, “Güne güzel başladık, çok güzel bitti rengarenk olduk. Bu en eğlencelisiydi. Başkanımız Haluk Bozdoğan gençleri, bizleri düşünen bir başkan. Gençlik Merkezine de sık sık gidiyor faaliyetlere katılıyorum. Bugün biz de burada arkadaşlarımızla doyasıya gençliğimizi kutluyoruz” dedi.

Başa dön tuşu