
Güncelleme 11 Şubat 2024, 12:17
Esnaf ve hemşehrileri ile bir araya gelerek ziyaretlerine devam eden Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan, halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Başkan Bozdoğan sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar halk ile bir araya gelerek gönüllere dokunuyor.
şyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Bozdoğan, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri dinliyor. Başkan Bozdoğan Adana Caddesi üzerinden Demirkapı esnaflarına kadar, Killik Mevkinden, Sayköy ve Kerimler Mahallesine kadar vatandaşlar ile bir araya geliyor. Başkan Bozdoğan pazar yeri ve ev toplantıları ile de halka dokunuyor. Başkan Bozdoğan’a yaptığı ziyaretlerde; Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ömer Yalçın ve parti üyeleri de eşlik etti.
“BİZLER MEMLEKETİMİZİN ESNAFININ YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Başkan Bozdoğan, Tarsus’un gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Tarsus’umuzu, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Bugün esnaflarımızı ziyaret ederek, enflasyona karşı, hayat pahalılığına; altının, Dolar’ın önlenemez yükselişine karşı yükselen feryatlarını dinledim. Tarsus esnafı, yüzyıllardır bu topraklarda, babadan oğula korudukları mirası her şartta ve koşulda korumayı bilerek, halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyor yine. Bizler de memleketimizin esnafının yanında olmaya, onlarla dayanışma halinde olmaya dün olduğu gibi bugün de, yarın da devam edeceğiz’’ dedi.