Tarsus CHP’den, İYİ Parti, HDP ve AKP’ye bayram ziyareti

Güncelleme 7 Temmuz 2022, 12:58

CUMHURİYET Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, İyi Parti, HDP ve AKP ilçe teşkilatlarına bayram ziyaretinde bulundu.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve yöneticilerinde hazır bulunduğu ziyaretlerde CHP heyetini İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Daniyel Mercan, HDP Tarsus İlçe Başkanı Faik Altun ve AKP Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ile partili yöneticiler karşıladı.

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, kabullerinden dolayı tüm ilçe başkanlarına teşekkür ederek, “Ülkemizin yarınları için dayanışma içerisinde olmamız gerektiğine inanıyoruz. Tek dileğimiz ve hedefimiz sağlık, barış ve huzurdur.

Bunu ısrarla vurgulamaya devam edeceğiz. Ve ısrarla -Sen, ben, o ayrımı yok; ‘birlikte’ varız- diyeceğiz…

Her şeyden önce adaletin,  saygının ve sevginin hakim olduğu, tarımıyla sanayisiyle memleketimize değer katan emeğiyle helaliyle kazanan ve hakça paylaşan, eğitimli, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ülkeye ulaşmamızın yolu birbirimize sımsıkı sarılmaktan, ‘biz’ ve ‘bir’ olmaktan geçiyor. Bayramlar bunun için önemli. Bu vesileyle tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Başa dön tuşu