Tarsus CHP’den deprem bölgesine yardım Tırı

Güncelleme 9 Şubat 2023, 15:44

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü tarafından, Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve 10 ilde yıkıcı etki bırakan depremler sonrası mağduriyet yaşayan vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım tırı gönderildi. Partili üyeler ve hayırsever vatandaşların destekleriyle toplanan gıda ve ihtiyaç maddeleri tıra yüklenerek, CHP Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve partili gençlerin nezaretinde Hatay’a götürüldü.

Tırın parti ilçe binası önünde yüklenmesi sırasında CHP Mersin Milletvekili Parti Meclisi Üyesi Av. Ali Mahir Başarır, CHP Ankara Milletvekili Parti Meclisi Üyesi Murat Emir, CHP İstanbul Milletvekili Parti Meclisi Üyesi Yunus Emre ve İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ile CHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Av. Özüm Öz’de hazır bulundular.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketiyle karşı karşıya olduğumuzun altını çizerek, “Gerçekten korkunç bir felaketi yaşamaktayız. 10 kentimizde hasar, tüm Türkiye’de ise acı ve üzüntü hakim. CHP Tarsus İlçe örgütü olarak değerli partililerimiz ve hayırseverlerin desteğiyle oluşturulan yardım tırımızı depremden en çok etkilenen yerlerden biri olan Hatay’a ulaştırdık. Bu acıyı bu felaketi anlatabilecek söz bulamıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak ve CHP’li belediyelerimiz ile halkımızın yanındayız. Halkımızın ulaştırdığı yardımları emin ellere teslim ediyoruz, bizlere yardım ulaştıran halkımızın yardımlarını bölgeye göndermeye devam ediyoruz.

Emeği geçen tüm halkımıza teşekkür ederiz. Depremde yaşamlarını yitiren tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar temenni ederken, tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Yüklenen malzemeler Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları Oğuz Can İlk ve Tahsin Eren Güvençli’nin nezaretinde bölgeye ulaştırıldı.

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu