“Şampiyonluğu kaybettik adamlığımızı değil”

Güncelleme 14 Nisan 2022, 10:16

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, maç sonrası yaptığı açıklamasında, “Biz sadece Adana FK maçını ve şampiyonluğu kaybettik, adamlığımızı değil” dedi.

Silifke Belediyespor, ligin son maçında Adana 1954 FK ile karşılaşmış, maçı 3-0 kaybederek şampiyonluğu ve play-off grubu maçlarına gitme hakkını kaybetmişti. Mersin takımları arasındaki sıralamayı 1. tamamlayarak, Bölgesel Amatör Ligde mücadelesine devam edecek olan Silifke Belediyespor’un Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu maç sonrası yaptığı açıklamasıyla gündem oldu.

“ADANA FK SEYİRCİSİNE YAKIŞTIRMADIM”

Sosyal medya hesabından maç öncesi ve sonrası hakkında açıklama yapan Teknik Direktör Tozlu, “Başkanım Gürhan Dölek ve yönetim kurulumuzun isteği üzerine bugüne kadar açıklama yapmadığımın bilinmesini istiyorum. Adana FK kulübü ve yönetim kurulu tarafından yaklaşık 1 aydır bana yöneltilen iftiralar, tehditler bir tarafa Adana’da oynadığımız maçtan önce ve bütün maç boyunca özellikle beni hedef alarak adana FK taraftarı tarafından şahsıma ve aileme edilen küfürler delikanlılığı ile övünen Adana FK seyircisine yakıştırmadım” dedi.

“RAHATINIZ YERİNDE, TUZUNUZ KURU”

“Silifke’de oynanan ilk maçta ne hocasına ne yönetimine tek küfür edilmemesi delikanlılığın daniskasıdır” diyen Tozlu, “Yıllar önce Hatayspor takımından hocam olan Ercan Albay ve yıllardır abi dediğim eski futbolcu Necip Erdoğan’dan bu küfürler karşısında bir defa olsun seyircilere dönüp ayıp oluyor şeklinde bir uyarı bekledim ama maalesef göremedim. O nedenle bu insanlar artık benim ne hocam nede abimdir. Kimse beni başka insanlarla karıştırmasın, Ben ne başka takımın kadrosuna karışacak kadar korkak, ne de görüştüğüm hoca arkadaşlarımdan talepte bulunacak kadar acizim. Delikanlılık duruşla ve davranışla olur. Evet, biz sadece Adana FK maçını ve şampiyonluğu kaybettik, adamlığımızı değil” ifadelerini kullandı. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin başkanı ve yönetimi hakkında da konuşan Tozlu, şöyle devam etti: “Adana FK futbol takımı yönetimi senin üyelerin olan Muzaffer Tozlu ve Burhan Baygın’a yazılı ve görsel medyadan saldırıyor ve sizlerden tek açıklama veya beyanat gelmiyor. Neden gelsin ki, rahatınız yerinde, tuzunuz kuru. TÜFAD’ın kuruluş amacı, Aidat toplayalım, antrenörleri kafaya almak ve tekrar seçimi kazanmak için yiyelim içelim, turnuva düzenleyelim, bol bol plaket ve forma dağıtalım mı. Yoksa antrenörlerin hakkını, hukukunu korumak ve zor günlerinde yanında olmak mı?”

Başa dön tuşu