Sağanak Sonrası Kemer’de Yaralar Sarılıyor

Güncelleme 1 Mart 2022, 12:17

Kemer’de geçen hafta yaşanan şiddetli sağanak nedeniyle evlerini su basan vatandaşların yaraları Kemer Belediyesi tarafından sarılıyor.
 
Sağanak sonrası bölgede incelemelerde bulunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, vatandaşlarla birebir görüşerek vatandaşlara yardım eli uzatacaklarını söylemesi üzerine belediye ekipleri, su baskınlarından zarar gören vatandaşların eşyalarını temizlemeye götürdü.
 
Belediye ekipleri tarafından toplanarak temizlemeye götürülen battaniye, yorgan, koltuk ve beyaz eşyalar daha sonra sahiplerine geri verildi.
 
Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, şiddetli sağanaktan mağdur olan vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
 
Belediye ekiplerinin sağanak sırasında ve sonrasında bölgede vatandaşlara yardım eli uzattığını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Mağdur olan vatandaşların tüm eşyalarını toplayıp temizletmeye gönderdik. Temizlenen eşyalar sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor. Sağanak günü Kaymakamımız Yücel Gemici ile bölgede inceleme yaptık. Su baskınlarının yaşandığı bölgede tekrar bir çalışma yapılacak. Kemer Belediyesi olarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Başa dön tuşu