MSK, PLAY-OFF ÇEYREK FİNAL İLK MAÇI ÖNCESİNDE SEÇER İLE BİR ARAYA GELDİ

Güncelleme 24 Nisan 2024, 17:05

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (MSK), Mersinlilerin rekor desteği ile yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e tebrik ziyaretinde bulundu.

 Play-off’a kalan ve Play-off Çeyrek Final ilk maçı öncesinde Başkan Seçer ile bir araya gelen MSK oyuncuları ve kadrosu çeyrek finalin ilk maçını Gölbaşı Belediye TED Ankara Kolejliler ile 27 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’da Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynayacak. Seçer de maça katılım sağlayacağını ve takıma tribünden destek vereceğini söyledi.

 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve Basketbol Süper Ligi’ne (BSL) adım adım ilerleyen MSK, Play-off’ta şampiyon olmak için mücadelesine devam edecek.

 Ziyarette konuşan Seçer, ikinci 5 yıllık görev sürelerinde bir taraftan Mersin’e hizmet ederken bir taraftan da hem Mersin’in tanıtımına hem de yaptığı sportif faaliyetlerle ülke ve kent sporuna da katkı sunan MSK’nın çok daha iyi noktalara gelmesi için çalışacaklarını belirterek, “Hep beraber başarıdan başarıya koşacağız” dedi.

 Spor kulüplerinin bir ciddiyet ve disiplinle idare edilerek, bir hedefinin ve amacının olması gerektiğinin farkında olduğunu söyleyen Seçer, “Sorumluluk taşıyan bir yöneticiyim. Bu sorumlulukla takımımıza katkı sunmaya devam edeceğim” diye konuştu.

 Play-off’ta mücadele etmeye hak kazanan oyuncuları da tebrik eden Seçer, takımın oldukça istikrarlı gittiğini vurgulayarak, takımın güzel mücadele ettiğine değindi. Seçer, “Başarılı olacağımıza çok inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu