Mezitlili üretici kadınlar siyasileri ağırladı

Güncelleme 4 Nisan 2022, 12:23

Üreten kadının emeğinin karşılığını aldığı Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı ve birlikte sanatın ve emeğin buluşma noktası Mezitli Belediyesi Sanat Çarşısı siyaset dünyasından isimleri ağırladı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Engin Altay, Ankara Milletvekili Dr. Murat Emir, Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır ve Cengiz Gökçel’i üreten kadınlarla bir araya getirdi.

İlk olarak Kadın Üretici Pazarına giderek kadınlarla bir araya gelen konuklar yoğun ilgi gördü. Daha sonra Sanat Çarşısını gezen konuklar; Ankara’daki dostlarına götürmek amacıyla büyük bölümü sanatsal değeri olan Mersin temalı hediyeliklerden aldılar.

Konuklar, Yeni Mahallede bulunan Kadın Üretici Pazarı gezisi esnasında üretici kadınlarla sohbet ederek alışveriş yaptı. Gördükleri tablo karşısında son derece etkilendiklerini dile getiren Engin Altay ve Dr. Murat Emir kadınlarla görüşerek başarı hikâyelerini dinledi.

Mezitli’ye baktıkları zaman sosyal demokrat belediyecilik anlayışını tüm yönleriyle gördüklerini ifade eden Engin Altay, “Bizim belediyelerimiz her zaman halkının yanında en doğru şeyi yapan belediyelerdir. CHP’li bir başkanın yönettiği bir kente gelince başka bir şehre gitmiş gibi olursunuz. Gittiğimiz yerlerde bu tabloları görmek göğsümüzü kabartıyor. Mezitli’de farklı üretimler yapan kadınların emekleri en güzel şekilde değerlendiriliyor. Değerlendirilmekle kalmayıp bu başarı hikayeleri başka kadınlar için de ufuk oluyor. Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkür ederim” dedi.

Başa dön tuşu