Mezitli, Erdemli ve Silifke Oda Başkanlarından Başkan Dinçer’e destek ziyareti

Güncelleme 23 Mart 2022, 12:36

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı 69 meslek odasında Ocak ayında başlayıp bu ay sonunda tamamlanacak olan seçim maratonunda son haftaya girilirken, Birlik Başkanı Talat Dinçer’e olan destek ve güven hızla artarak devam ediyor.
Genel kurullarını tamamlayan Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik, Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, Erdemli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Güler, Silifke Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uçal Mavili ve Silifke Minibüscüler Odası Başkanı Yılmaz Kaya, Mezitli Esnaf Odası Başkanı Mustafa Köç, oda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Birlik Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret ederek, “ Yanındayız” mesajı verdiler.
Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, ikinci bölge olarak isimlendirilen Erdemli ve Silifke’de kurulu meslek odası başkan ve yönetim kurulu üyelerince gerçekleştirilen destek ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Esnaf ve sanatkarların ülkenin temel yapı taşı, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun öncüsü olduğuna vurgu yapan Başkan Dinçer, teşkilatı yıpratmaya, birlik ve beraberliğine nifak sokmaya kimsenin gücü yetmeyeceğini belirtti.
Dinçer, “ Bizler büyük bir aileyiz. Esnafımızın huzurunu, mutluluğunu, birliğini, dirliğini, beraberliğini sağlamak, onları ekonomik ve sosyal yönden gelişimine katkı sunmak bizlerin birinci görevi . Bu aile bugüne kadar birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde ortak hareket etmiş bundan sonra da aynı dayanışma ruhunu geleceğe taşıyacaktır” dedi.
Erdemli Esnaf Odası Başkanı Halim Metik, Şoförler Odası Başkanı Orhan Güler, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, Silifke Esnaf Odası Başkanı Uçal Mavili, Minibüscüler Odası Başkanı Yılmaz Kaya , Mezitli Esnaf Odası Başkanı Mustafa Köç ve yönetim kurulu üyelerine kendisine yönelik güven ve desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Dinçer, “ Bizlere verilen bu destek, duyulan bu güven, bizlerin hedeflerimize daha kararlı ilerlememize katkı sunacaktır. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Başa dön tuşu