Mersin’den 5 oda başkanı federasyon yönetiminde

Güncelleme 6 Haziran 2022, 13:07

Mersin Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Kabaali, Silifke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Zahide Doğan, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, Mersin Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Hüseyin Yalın ve Mersin Marangozlar Odası Başkanı Bekir Yücesoy, bağlı oldukları mesleki federasyonların yönetim kurulu üyeliğine seçilerek, Mersin’in Ankara’daki sesi olma yetkisi aldılar.
Silifke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Zahide Doğan, Bendevi Palandöken Genel Başkanlığındaki Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Yönetim Kurulunda yer alarak ilimizi Ankara’da temsil etme yetkisi aldı.
Mersin Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Kabaali, Türkiye Madeni Sanatkarlar Federasyonunun önceki gün yapılan genel kurulunda mevcut yönetime karşı başkan adayı olarak seçimleri kazanan Ankara Demirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayrettin Demir’in listesinden yönetim kuruluna girdi.
Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur ise Türkiye Pazarcılar federasyonun yapılan genel kurulunda mevcut başkan Ali Karacan’ın listesinden yönetim kuruluna girerek, Mersin’i Ankara’da temsil etme görevini üstlendi.
Mersin Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Hüseyin Yalın ise Türkiye Elektrik, Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri Federasyonunun genel kurulunda mevcut yönetime karşı aday olan Ankara Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Yusuf Aslantürk’ün listesinden yönetim kuruluna girerek, temsil ettiği kesimin Ankara’daki sesi oldu.
Mersin Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bekir Yücesoy’da mevcut yönetime karşı aday olarak Türkiye Ağaç İşleri Federasyonunun yeni başkanı seçilen Ankara Mobilyacılar Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı’nın listesinden yönetime girerek Mersin’i Ankara’da temsil etme yetkesi aldı.
Başa dön tuşu