Mersin’de asfaltsız yol kalmayacak

Güncelleme 3 Mayıs 2022, 12:51

Büyükşehir ekipleri, Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı’nda 212. Cadde ile Çiftçiler Caddesi arasındaki 600 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. Kuzey ve güney şeritte çalışmalarını planlayan ekipler, güney şeritte asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kenti modern ve konforlu yol ağına kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sorunsuz yollar için kentin dört bir tarafında çalışmalar yürüten ekipler, ulaşımda sorun yaratan yolları zaman kaybetmeden düzelterek, vatandaşların hizmetine sunuyor.

Mersinli Ahmet Bulvarı’nda yol çalışması

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı’nda, 212. Cadde ile Çiftçiler Caddesi arasındaki 600 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serim çalışmalarına başlayarak hızla tamamladı.

Ekipler, ilk olarak deforme olan yolu freze ile kazıyarak asfalta hazırlık çalışması yaptı. Kuzey ve güney şeritte de çalışmalarını planlayan ekipler, güney şeritte asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Trafiğin aksamaması için çalışmalarına devam eden ekipler, güney şeritte asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolu trafiğe açtı. Ekipler, kuzey şeritte faaliyetlerine devam edecek.

Başa dön tuşu