Mersin Devlet Opera ve Balesinden Unutulmaz Bahar Konseri

Güncelleme 10 Mayıs 2022, 12:33

Mersin Üniversitesinin  kuruluşunun 30. Yıl Etkinlikleri ile 26. Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında Mersin Devlet Opera ve Balesi tarafından “Bahar Konseri” düzenlendi.

9 Mayıs Pazartesi günü Üniversitemiz Amfitiyatrosunda düzenlenen konsere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Üniversite Genel Sekreteri  İsa Değirmenci, Üniversite Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Koca, akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz yoğun katılım gösterdi.

Bahar konserinde, Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından ulusal ve dünya klasiklerinden eserler seslendirildi.

Sanatseverlerin büyük beğenisini kazanan konser sonrası Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı tarafından Mersin Devlet Opera ve Balesi Başrejisörü Melih Öztürk’e plaket takdim edildi.

Plaket takdimi sonrası söz alan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Üniversitemizin 30. Yıl etkinliklerine katkı sunan Mersin Devlet Opera ve Balesine teşekkür ederek, etkinlik ve konserlerin 22 Mayıs tarihine kadar süreceğini ifade etti ve tüm personel ile öğrencilerimizi bu etkinliklere davet etti.

Başa dön tuşu