KYGM yardımcısı Özdemir, öğrenci yurtlarını denetledi

Güncelleme 24 Mart 2022, 15:22

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı (KYGM) Ali Özdemir Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Öğrenci Yurtlarını ziyaret edip incelemelerde bulundu.

KYGM Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte ilk olarak Tarsus İlçe Müdürlüğü ve Kız öğrenci yurdunu ziyaret ederek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tarsus incelemelerinin ardından sırasıyla Kırkkaşık ve Mersin kız Yurtları ile Yenişehir Erkek Yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Özdemir, “Komşum Projesi” kapsamında hazırlanan yemekleri komşularımızla paylaştı. Yurtlarda barınan öğrencilerle sohbet ederek öğrencilik hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.

Genel Müdür Yardımcısı Özdemir, Mersin programının ikinci gününde ise Mersin ve Kırkkaşık Öğrenci Yurtları Konferans salonunda Yurt Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri, Yurt Eğitim Sorumluları, Manevi Danışmanlar, Sosyal Çalışmacılar ve Diyetisyenlerle istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Mersin ziyaretlerinde öğrenci yurtlarını denetleyen Özdemir, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve ekibine teşekkür ederek İlimizden ayrıldı.

Başa dön tuşu