KICBOKS Mersin’de aday hakem kursu açtı

Güncelleme 5 Haziran 2023, 13:46

Türkiye KickboksFederasyonu  tarafından Mersin’de Toroslar BOCCE  spor tesisileri salonunda düzenlenen Aday  hakem kursuna çevre illlerden 50 ye yakın hakem adayı katıldı.

Türkiye Kickboks Federasyonu Hakem Kurulu Başkanı İzzettin Altun, hocanın anlatımıyla yapılan kursta ilk gün teorik dersler verildi.

Kursun Mersin İlinde Açılmasını sağlayan İl Temsilcisi Mehmet Gümüştaş , Mersinde böyle bir kurs açarak çevre illerdeki hakem ihtiyacı olan yerlerede katkı sağladıklarını belirterek, “Kursa katılım sağlayan tüm arkaşları tebrik ederim sizleri aramızda görmekten onur duyarız başka bi zamanda görüşmek dileğiyle şehir dışından gelip yolculuk yapacak arkadaşlarada hayırlı yolculuklar diliyorum.” dedi.

Hakem Kursunun açılış konuşmasını Yapan Spor Şube Müdürü Vedat Akyar ,Kurs yerinde Aday Hakemlere kısa bir toplantı düzenleyen Mersin Gençlik ve Spor Şube Müdürü Vedat Akyar ise katlan adaylara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Bu tür kursları düzenlemekten ve federasyonlara destek vermekten haz aldıklarını belirtti.

Toroslar Gençlik Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir,  ise Hakemlerin teorik ve uygulamalı olarak yaptıkları kursta her türlü kolaylık sağladıklarını belirtti.

Kurs boyunca hakem adaylarına eşlik eden İl temsilci yardımcısı Nuray Evran ise; Kursta emeği geçen İl temsilcimiz Mehmet Gümüştaş’a  ve İl hakem kurulu  hocalarımıza ve bu spor dalını anlatımlarıyla bizlere sevdiren Sayın İzzettin Altun hocamıza Tüm katılımcı hakem arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. dedi.

Başa dön tuşu