Kariyer Merkezi’nden hem yüz yüze hem çevrim içi programlar

Güncelleme 2 Nisan 2022, 09:57

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin ev sahipliğinde ‘İş Hayatında Excel İpuçları’ eğitimi düzenlendi. 150’nin üzerinde kişinin katılım sağladığı eğitimde; ‘Excel’de kısa yollar, veri doğrulama, grafik, tablo oluşturma’ gibi konular anlatıldı ve katılımcıların soruları yanıtlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik projeler sunmaya devam ediyor. Kariyer Merkezi istihdama katılacak adayların olduğu gibi çalışanların da yetkinliklerini artırmaya yönelik eğitim programlarına imza atmayı sürdürüyor.

‘İş hayatında İleri Excel İpuçları’

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘İş Hayatında Excel İpuçları’ konulu çevrim içi eğitim, fizik mühendisi ve excel uzmanı Şahhan Yıldırır tarafından verildi. Eğitime 150’nin üzerinde kişi katıldı. “Excel’de kısa yollar, veri doğrulama, grafik, biçimlendirme, tablo oluşturma, hızlı çözümleme” gibi konu başlıklarında verilen eğitim sonrası katılımcıların soruları yanıtlandı.

Kariyer Merkezi çalışanların da yanında

Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, pandeminin etkisiyle dünya ekonomilerinde dijitalleşme, otomasyon, yapay zekâ alanlarında daha önce görülmemiş bir gelişimin yaşandığını belirtti. Büyükşehir Kariyer Merkezi olarak iş gücü piyasalarının tüm taraflarını etkileyen bu dönüşüm sürecinde iş arayanlara, öğrencilere, işverenlere yönelik hibrit bir anlayışla yoğun programlar düzenlediklerinin altını çizen Özada, bu süreçte istihdama katılacakların yanı sıra çalışanların da mevcut becerilerinin yeni yetenek setleri ile desteklenmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Özada, gerçekleştirilen eğitimle çalışanların niteliklerini geliştirmeye katkı sunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Başa dön tuşu