Karaduvar mahallesi’nin yolları ve sokakları yenileniyor

Güncelleme 30 Mart 2023, 14:43

Akdeniz Belediyesi, uygun mevsim koşullarıyla birlikte ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt yama çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karaduvar Mahallesi’nde farklı sokaklarda ve çok geniş alanda yama çalışması yaptı.

Ağır iş makineleri desteği ve güçlendirilen personelle Karaduvar Mahallesi’ne çıkarma yapan Fen İşleri Müdürlüğü, daha önce tespit edilip planlamaya alınan birçok bölgede kapsamlı asfalt yama hizmeti gerçekleştirdi. Toplamda kilometrelerce uzunluktaki yol ve sokaklarda günler süren yoğun çalışmalar sayesinde yazın toz ve toprak, kışın da çamur ve su birikintileri nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşlar ile araç sürücülerinin yaşadığı sıkıntılar ortadan kaldırıldı.

Üretici ve firma sahiplerinin nakliyede yaşadığı sorunlar da giderildi

Karaduvar Mahallesi’nde; faal haldeki fabrikalar,  depo ve antrepolar ile tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerin yakınında yapılan asfaltlama sayesinde üreticiler ile bölgede faaliyet gösteren firma sahiplerinin her türlü ulaşım ve nakliye sırasında yaşadığı güçlükler de çözüldü.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri eliyle gerçekleşen hizmet ve çalışmalara tanık olan Karaduvar Mahallesi sakini vatandaşlar, yol ve sokaklarının çehresini değiştiren ve yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldıran hizmetler nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve görevli ekiplere teşekkür etti. Fen işleri ekipleri; mahalle muhtarları ile vatandaşların talepleri doğrultusunda ve hazırladıkları plan/program dâhilinde uzak yakın demeden ihtiyaç duyan her mahalledeki yol ve sokaklarda asfalt serim hizmeti vermeye devam edecek.

 

 

 

Başa dön tuşu