Kaptılar ama Mersin polisinden kaçamadılar

Güncelleme 7 Temmuz 2022, 11:55

Mersin’in   merkez Akdeniz İlçesi Hal Mahallesinde meydana gelen Kapkaç olayı ile ilgili olarak Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince başlatılan çalışmalar neticesinde;
Mağdur Z.K.’nın yanında 6 yaşındaki çocuğu ile birlikte yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan gri renkli otomobil içerisinden hareket halindeyken uzanan bir şahsın, elinde bulunan çantasını çekerek kapkaç yaptığı ve hızla olay yerinden uzaklaştıkları bilgileri edinildi.
Alınan bilgiler neticesinde derhal harekete geçen Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce hızlı ve yoğun bir çalışma başlatılırken çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi.
Müştekiden alınan eşkal bilgileri ışığında olay yeri ve çevresi ile birlikte şüphelilerin muhtemel kaçış güzergahlarında bulunan KGYS kameralarına ek olarak bir çok güvenlik kamerası incelenerek kapkaç’ı gerçekleştirdiği belirlenen B.Y ve A.Y isimli şahıslar yapılan operasyon neticesinde olaydan sadece bir saat sonra Çiftçiler Caddesi üzerinde çaldıkları malzemeler ile birlikte Kapkaç’ı  gerçekleştirdikleri otomobil içerisinde yakalandı.
Henüz çaldıkları paraları harcamaya fırsat bulamadan yakalanan şüpheliler B.Y ve A.Y çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Ele geçirilen müşteki Z.K.’ ya ait çanta ve içerisinde bulunan Cep Telefonu ile Paralar müşteki şahsa  teslim edilmiştir.
Başa dön tuşu