Jandarma; 2 Kişinin Ölümüne Sebep Olan Sürücüyü Yakaladı

Güncelleme 15 Kasım 2022, 17:47

Anamur ilçesi Karalarbahşiş Mahallesi içerisinden geçen Anamur – Ermenek Karayolunda yol kenarında emniyet şeridinde yürüyen (2) kişiye plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobilin çarparak kaçması ve ağır yaralanan yayaların hastanede vefat etmeleri üzerine Mersin İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) harekete geçti.

Kaza mahallinde bulunan ve kazaya karışan otomobile ait olan kırılmış far ve kaporta parçası ile ayna kapağından yola çıkan Jandarma dedektifleri görgü tanıklarının da beyanı sonucunda kazaya karışan aracın modelini belirledi. Araştırmasını derinleştiren Jandarma Suç Araştırma Timi kaza mahallinden kaçan aracın geliş ve gidiş istikametindeki kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda farı ve aynası kırık kaza mahallinden uzaklaşan bir aracın plakasını tespit etti.

Jandarma ekipleri belirlenen aracı ve sürücüsünü bulmak amacıyla icra ettiği operasyon sonucunda (2) kişiye çarparak kaçan aracı Karalarbahşiş mahallesinde bir çilek tarlası içerisindeki güneş panellerinin arasına saklanmış vaziyette buldu. Otomobilin bulunması ile araç sahibi olan ve kaza anında aracı kullanan N.Ş. isimli şahıs suçunu itiraf etti.

Başa dön tuşu