İYİ PARTİLİ DUTAR ERDEMLİLİ EMEKLİLERE AYLIK NAKİT DESTEĞİ SAĞLAYACAKLARINI MÜJDELEDİ!

Güncelleme 27 Mart 2024, 17:05

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Dutar, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Göreve gelmeleri durumunda’90 İYİ Proje’ hayata geçireceklerini söyleyen Dutar, projelerini tek tek açıklamaya devam ediyor.

Erdemli’de ikamet eden her vatandaşın huzur ve refah içinde güvenilir bir yaşam sürmesi için ekibiyle birlikte çalışacaklarını söyleyen Dutar, emekli bireylere nakit desteği sağlayacaklarının müjdesini verdi.
Ülkede enflasyonun yükselmesi ile birlikte alım gücünün düştüğüne dikkat çeken İYİ Parti Erdemli Belediye Başkanı Mehmet Dutar, Erdemli’de yaşayan emeklilere aylık 550 TL nakit desteği sağlayacaklarını açıkladı.
Emekli maaşlarının düşük olduğunu ve bundan dolayı geçimlerini sağlayamayan emeklileri tespit ederek destekte bulunacaklarını dile getiren Dutar, “Emeklilerimiz hayatları boyunca çalışarak emek verdiler ancak günümüzde pek karşılığını göremiyorlar. Enflasyonun yükselmesinin ardından emekli maaşları zam yapılmasına rağmen geçim yapmalarını sağlamıyor. Şimdi sıra bizde. 16,000 TL altında maaş 65 yaş üstü vatandaşlarımıza destek sağlayacağız. Göreve geldikten sonra umuyoruz ki Erdemli her geçen gün daha İYİ olacak” dedi.

Başa dön tuşu