‘Halk değişim istiyor’

Güncelleme 15 Nisan 2022, 10:03

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, vatandaşlarla bir arada olmayı sürdürüyor. Başkan Varal, İlçe Yöneticisi Hüseyin Uğur ile birlikte Tarsus’a bağlı kırsalda yer alan Özlüce, Kütüklü, Tepeçaylak, Topçu ve Muratlı mahallerini ziyaret etti. Başkan Varal, ‘Halk değişim istiyor. Halkımızı derde koyan bu iktidar artık gidici!” dedi.

Özlüce Muhtarı Hayati Mençekoğlu, Kütüklü Muhtarı İlhami Çopur, Tepeçaylak Muhtarı Ali Kuren, Topçu Muhtarı Erdoğan Tekin ve Muratlı Muhtarı Kenan Belek’i ziyaret eden Varal, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Üreticiler ve vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Ozan Varal, çiftçileri üretemez hale getiren, halkı derde koyan iktidarın artık gidici olduğunu ifade etti. Vatandaşlar, Başkan Varal’ı oldukça sıcak karşılarken, hayat pahalılığı ve fiyatların artışından dert yandılar. Ziyaretler sırasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Ozan Varal, “AKP’nin artık akla, mantığa sığmayan hataları nedeniyle, insanlarımız her geçen gün daha da fakirleşmekte, alım güçleri azalmaktadır. Gübre fiyatları uçtu, ilaç ve mazot zammı durdurulamıyor. Üreticimiz üretemiyor, vatandaşlar dertli, herkes bu iktidardan şikâyetçi! Halk değişim istiyor. Halkımızı derde koyan bu iktidar artık gidici!” şeklinde konuştu.

Her zaman halkla beraber olduklarını ifade eden Başkan Ozan Varal, “Seçimden seçime değil, her daim Tarsus için sahada varız, çalışıyoruz. Partimizin her sorunla ilgili akılcı ve gerçekçi çözüm önerileri var. Sorunlara değil çözümlere odaklanacağız ve tüm kadrolarımızla vatandaşa ulaşıp, ülkemizin sorunlarının çözümsüz olmadığını anlatacağız. Bu düzeni birlikte değiştireceğiz!” dedi.

Başa dön tuşu