Güray Gökal’dan ikna ve gelişim atölyesi eğitimi

Güncelleme 5 Ekim 2022, 14:38

İştekoz Academy tarafından avukat ve psikologlara yönelik “İkna ve Gelişim Atölyesi Eğitimi” düzenlendi.

İştekoz Academy kurucusu olan uzun yıllardır enerji hukuku alanında, petrol piyasası akaryakıt ve Lpg sektöründe hukuk hizmeti veren ve bu konuda üniversitelerde seminerlere katılan Av. Mustafa Tekinler, statünün verdiği bilinç ile sosyal sorumluluk ve eğitim projelerinin içerisinde aktif rol alacaklarını belirtti. İştekoz Academy ekibi olarak haftalık yapılan çalışma atölyelerinde bu hafta eğitmen olarak eğitim ve kültür alanında Hollanda Altın Lale Ödülü sahibi Güray Gökal yer aldı.

Tekinler, hayatın her alanında ve tüm iş kollarında etkili iletişimin önemini vurgulayarak, “İyi bir ekip çalışmasıyla doğru karar verebilir ve disiplinler arası iletişimi geliştirebiliriz” diyerek bu doğrultuda kişisel gelişimin meslek hayatındaki önemini vurguladı. Farklı konu başlıklarından oluşan eğitimde ikna teknikleri, temel iletişim becerileri, insanları tanıma sanatı, beden dili, mikro ifadeler, hitabet konularında kişisel gelişim uzmanı, yazar ve eğitmen Güray Gökal tarafından eğitim verildi.

Eğitim sonunda İştekoz Academy ekip katılımcıları:  Av. Mustafa Tekinler, Av. Ela Aslan, Stj. Av. İlayda Taşğın, Psk. Dila Aslan, Av. Gülce Dida Çavdar’a Eğitim Katılım Belgeleri takdim edildi.

Başa dön tuşu