Girişim Limanı Ekonomi Zirvesi’nde

Güncelleme 13 Haziran 2022, 17:10

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ev sahipliği, İnfo Yatırımın katkılarıyla düzenlenen Mersin Ekonomi Zirvesi’ne Mersin Üniversitesi Girişim Limanı da katılım sağladı.

MTSO Konferans Salonunda gerçekleştirilen zirveye, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Girişim Limanı Müdürü Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile iş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Moderatörlüğünü Info Yatırım Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzun’un yaptığı zirvede; Info Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz, Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu ile Info Yatırım Araştırma Uzmanı Yunus Şahin konuşmacı olarak yer aldı.

İş dünyası temsilcilerin ile girişimcilerinin yoğun ilgi gösterdiği ve oldukça verimli geçen Mersin Ekonomi Zirvesi’nde Türkiye ve dünya ekonomilerinin güncel durumları değerlendirildi. Zirve, konuşmacıların konuklardan gelen soruları cevaplaması ve çeşitli konularda önerilerini sunmalarının ardından sona erdi.

Başa dön tuşu