Genç Avukatlar Meclisi ‘ Adli Tıpta Avukat’ Semineri Düzenledi

Güncelleme 14 Nisan 2022, 10:33

Mersin Barosu Genç Avukatlar Meclisi tarafından ‘Adli Tıpta Avukat’ konulu seminer düzenlendi. Mersin Barosu konferans salonunda düzenlenen seminer, Prof.Dr.Hakan Kar ve Prof.Dr.Halis Dokgöz’ün sunumuyla gerçekleşti.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Mersin Barosu Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Volkan Berk Polat, “Etkinliklerle birlikte eğitimlere de ağırlık vereceğimizi söylemiştik ve bugün de ilk eğitimimizi düzenledik. Bu süreçte bize destek olan Baro Başkanımıza, yönetim kurulumuza, sunum yapan hocalarımıza ve katılım gösteren meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir ise, Genç Avukatlar Meclisi’nin güzel işler yaptığını belirterek, “Çok değerli akademisyenlerimizin sunumuyla gerçekleşecek olan seminerin çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Biz hukukçular için bilgi ve deneyimlerini paylaşan Prof.Dr.Hakan Kar ve Prof.Dr.Halis Dokgöz’e, semineri düzenleyen Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Volkan Polat’a ve yürütme kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Mersin Barosu olarak, meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye ve eğitim seminerleri düzenlemeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Daha sonra sunum yapan Prof. Dr.Halis Dokgöz ve Prof.Dr.Hakan Kar, adli tıp uzmanı ve hukukçu işbirliğinin hangi şartlarda sağlanabileceği, avukatların hangi durumlarda bu uzmanlardan destek almaları gerektiği, bilirkişi raporları, evrakta sahtecilik konuları, güncel olaylardan yola çıkılarak anlattı. İlgiyle izlenen seminer, soru-cevap bölümünün ardında sona erdi. Seminer sonunda panelistlere plaket takdim edildi.

Başa dön tuşu