‘ En iyi narkotik anne’ proje faaliyetleri devam ediyor

Güncelleme 8 Eylül 2022, 15:03

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği görevlileri üniversiteye kayıt yapan öğrenciler ve velilerine yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme amaçlı çalışma yaptı.

Madde bağımlığı ile mücadeleye yönelik bilgilendirme yapan ekipler, Mersin Üniversitesi yerleşkesinde 110 kişiye, Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminalinde 125 kişiye, Mersin Tren İstasyonunda 320 kişiye “En İyi Narkotik Polisi Anne” Proje faaliyetleri kapsamında; güçlü halkla ilişkiler, görünürlük ve farkındalık çalışmalarının geliştirilmesi, uyuşturucu kullanımı ve bağımlığı. Aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda Akdeniz İlçesinde 9 oturum halinde 233   kişiye, Toroslar İlçesinde 1  oturum halinde 76 kişiye, Tarsus İlçesinde 5 oturum halinde 310 kişiye  eğitim verildi.

Toplamda 15 oturumda 619 kişiye eğitim verilmiş,  NARKONOKTA faaliyetlerinde ise toplam 555 kişiye ulaşılarak el broşürü dağıtılmış UYUMA uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

Başa dön tuşu