Dualarımız seninle Rıfkı hocam

Güncelleme 16 Ağustos 2022, 14:53

Mersin İdmanyurdu başta olmak üzere Türkiye Liglerinde çok sayıda takımda yıllarca başarılı file bekçiliği yapmasının ardından antrenörlük ve spor yazarlığı yapan Rıfkı Çınar, evinde fenalaştıktan sonra kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Mersin’in başarılı spor adamı 72 yaşındaki Rıfkı Çınar’ın kent dışında bulunan aile fertleri, perşembe günü öğleden sonra kendisine ulaşamadı. Bunun üzerine polise haber verilmesinin ardından, itfaiye aracılığı ile Mezitli ilçesindeki evine açık olan balkon kapısından merdivenle girildi. Yarı baygın durumda bulunan Çınar,  evde sağlık ekibinin yaptığı ilk müdanelerden sonra ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk sağlık kontrolünde Korana Virüs(Covid-19) teşhisi konulan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Rıfkı Çınar, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
2 kız çocuğu babası olan Mersinli spor adamı Çınar, yıllardır birçok yerel gazetede spor yazarlığı, yerel televizyonlarda ise spor programı yapmasıyla biliniyor. Mersin’de özellikle amatör sporun kalkınması için yıllardır çaba göstermesi nedeniyle de “Amatör sporun ün Babası” olarak da anılan Rıfkı Çınar’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
minsanhaberajansı  ailesi olarak Rıfkı Çınar hocamıza, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede aramıza sağlıklı olarak dönmesini diliyoruz.

Başa dön tuşu