Dinçer, “Azmimizi, çalışkanlığımızı gölgelemeye kimsenin gücü yetmeyecektir”

Güncelleme 30 Nisan 2022, 14:56

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, ülkemizin temel yapı taşı, omurgası olan esnaf ve sanatkarların sorunlarına çözüm üretmek, hak menfaatlerini korumak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “ Azmimizi, çalışkanlığımızı gölgelemeye kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

Başkan Dinçer, Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar çok geniş coğrafyada Mersinlilere hizmet veren alınteri ve emeğin gerçek sahibi esnaf ve sanatkarların, sofradaki ekmeğini büyütmek, hak ve menfaatlerini korumak için gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklirini ifade ederek, “Mersin’i adım adım dolaşıyoruz, ilçeleri adım adım dolaşıyoruz. Nerede bir esnaf var ise orada oluyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken, takdir beklemiyoruz, teşekkür beklemiyoruz. Bunu esnafımıza hizmet aşkıyla gerçekleştiriyoruz. Ve bizler biliyoruz ki, ahde vefa sahibi bu esnaf günü, vakti,  saati geldiğinde taktirini de teşekkürünü de ortaya koyacaktır. Azmimizi ve çalışkanlığımızı gölgelemeye, birliğimizi dirliğimizi bozmaya,aramıza nifak sokmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

Dinçer şöyle devam etti. “ Ahilik teşkilatından gelen esnafımızın  asırlardır yaşattığı medeniyet birikiminden güç alarak, birlik ve beraberlik içinde hedeflerimizi hayata geçirmeye, değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz. Esnafımızın yüzünü güldürmek, kazancını arttırmak için dün olduğu gibi bugünde ve yarınlarda tüm teşkilatımızla birlikte omuz omuza, yürek yüreğe vererek çalışmaya devam edeceğiz. Paylaşmanın bereketine, dayanışmanın gücüne inanarak, çalışan, üreten ülkesine katkı sunan esnafımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve çözüm önerilerimizi her platformda dile getirmeye, esnafımızı devlet, devletimizi esnaf ile kucaklaştırmaya ,                                            esnafımızın sofrasındaki ekmeği büyütmeye gayreti içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz”

 

Başa dön tuşu