Depremzede vatandaşlar için futbolcu ve sanatçıların katılımıyla ‘ Omuz Omuza’ gösteri maçı yapıldı

Güncelleme 14 Mayıs 2023, 11:54

Mersin’de misafir edilen depremzede gençleri ve çocuklara moral vermek, destek sağlamak sağlamak amacıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve Beın Sports’un ana paydaşlığında organize edilen “Omuz Omuza” gösteri maçına Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Vali Ali Hamza Pehlivan ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile birlikte İl protokolü, spor kulübü başkanları, depremzede vatandaşlarımız, sporcular ve çok sayıda seyirci katıldı.
Mersin Stadyumunda hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta takımların teknik direktörlüklerini ise Hatay Spor Kulübü Teknik Direktörü Volkan Demirel ve Adana Demir Spor Kulübü Teknik Direktörü Vincenzo Montella yaptı. Oyuncular, TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop’un yanı sıra Sabri Sarıoğlu, Volkan Arslan, Oğuz Çetin, Uğur İnceman, Orhan Şam, Gökhan İnler, Hakan Ünsal, Faruk Atalay, İbrahim Yattara, Altan Aksoy, Saffet Akyüz, Henry Onyekuru, Younes Belhanda, Erce Kardeşler, Ali Yıldız, Recep Burak Yılmaz, Selimcan Temel, Burak Bekaroğlu, Bertuğ Yıldırım ile sanatçılar Alişan ve Ferhat Göçer forma giydi.
Karşılaşmanın ardından Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, Vali Ali Hamza Pehlivan ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi oyunculara kupa ve madalyalarını takdim etti.
Başa dön tuşu