Demir, Toprak Avcıbaşını tebrik etti

Güncelleme 5 Nisan 2022, 09:49

İl Müdürü Ökkeş Demir, katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda büyük başarılar elde eden Mersin TOHM Tenis sporcumuz Toprak Avcıbaşı ve Antrenörü Cengiz Tan’ı tebrik etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından 21-27 Mart tarihleri arasında Antalya Megasaray tenis Akademisinde yapılan uluslararası ITF J4 Antalya turnuvasında tek Erkeklerde şampiyonluk çift Erkeklerde final oynama başarısı gösteren Mersin TOHM sporcumuz Toprak Avcıbaşı ve kurum Antrenörü Cengiz Tan’ı kabul ederek, başarılı milli sporcuyu ve antrenörüne başarı dileklerinde bulundu.

Toprak Avcıbaşı’nın aldığı başarılarla gururlandıklarını dile getiren Demir, “Toprak katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda aldığı bu başarılı sonuçlarla bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Mersin TOHM tenis sporcumuz Toprak Avcıbaşı ve onun başarısındaki en büyük pay sahibi TOHM tenis antrenörümüz Cengiz Tan’ı tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Aldığı başarıları İl Müdürü Ökkeş Demir İle paylaşan Mersinli başarılı milli Sporcu Toprak Avcıbaşı ve Antrenörü Cengiz Tan ise Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kendisine gösterilen anlamlı ziyaret için teşekkür eden Demir, Milli sporcuya spor malzemesi hediye etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından  sona erdi.

Demie,
Başa dön tuşu