Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kahramanlı’ya davet mektubu

Güncelleme 13 Ağustos 2022, 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip.Erdoğan, AK Parti Mersin Kurucularından Ali Kahraman’lıya gönderdiği davet mektubunu AK parti il Başkanı Cesim Ercik, tarafından  parti binasında takdim edildi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenecek programda, parti kurucuları, eski TBMM başkanları, eski bakanlar, eski milletvekilleri, 81 ilin ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları yer alacak.

Kahramanlı Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı, AK  Parti il Binasında Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ak Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Ak Parti İl Başkan yardımcısı ve Genel Sekreter Kenan Peker,  bir araya gelerek bu davet mektubunu almasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümünün sade bir program ile 15 Ağustos’ta ATO Congresium’da yapılması planlanıyor.
Aynı gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 81 il başkanı ile Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda bir araya gelmesi bekleniyor. Ak Parti il Başkan yardımcısı ve Genel Sekreter Kenan Peker, Program için yaklaşık 3 bin kişilik bir davetli listesi hazırlandığının müjdesini verdi.

Başa dön tuşu