ÇUKUROVA BASKETBOL, FRANSIZ ASVEL’E HAZIRLANIYOR 

Güncelleme 7 Mart 2022, 14:30

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) çeyrek final ilk maçında deplasmanda oynanacağı LDLC Asvel maçının hazırlıklarına çift idmanla başladı. Mersin ekibi Çarşamba günü özel uçakla Fransa’ya gidecek.
Tesislerde Başantrenör Aziz Akkaya nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanlarda Asvel karşılaşmasının taktiği üstünde duruldu. Turu geçen taraf olmak istediklerini vurgulayan Akkaya, “Kadromuz şampiyonluk için kurulmuş bir kadro. Kupa için toplam 4 maç kaldı. Bunları da kazanıp kupayı almak istiyoruz. Rakibimizin kim olduğu hiç önemli değil. Yeter ki kendi basketbolumuzu oynayalım, kendi tempomuzu yakalayalım. 80 dakikalık bir maç. İkinci maçı Mersin’de oynayacağız ve sonunda turu geçen taraf olmak istiyoruz. Rövanş maçında taraftar desteğini yakalamamız çok önemli. Mersinliler takıma sahip çıkmaya başladı. Dolu tribünler önünde oynayıp taraftarlarımızla kazanmak istiyoruz” dedi.
ÖZEL UÇAKLA GİDİLECEK
Çukurova Basketbol Çarşamba günü sabah saatlerinde özel uçakla Adana’dan Fransa’nın Lyon kentine gidecek. Mersin ekibi maçın oynanacağı Gymnase Mado Bonnet salonunda son bir taktik antrenmanı gerçekleştirerek hazırlıklarını tamamlayıp karşılaşma saatini beklemeye başlayacak. Müsabaka Perşembe günü TSİ 22.00’den itibaren YouTube/FIBA kanalından naklen yayınlanacak.
RÖVANŞ 1 HAFTA SONRA
Bu maçın rövanşı ise 17 Mart Perşembe günü saat 19.00’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak. Turuncu-lacivertli ekibin itici gücü haline gelen taraftarlara da tribünlerde önemli bir görev düşecek.
Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu