ÇUGİDER Yüksek İstişare Kurulu Arbel’i ziyaret etti

Güncelleme 17 Mart 2022, 18:21

Arbel’in kurucularından Hasan Arslan, ÇUGİDER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Toplantısını  Fabrikada ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Arslan , Gelen kıymetli misafirlerimizin öncelikle Berat Kandillerini kutlayarak yapmış olduğumuz anlamlı projelerin genel bir istişaresini yaptıklarını söyledi.
Toplantıya ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, ÇUGİDER Yük. İstişare Kur. Üyesi Zahir Irmak, ÇUGİDER Yük. İstişare Kur. Üyesi Mehmet Deniz, Bilim Kurulu Üyesi Bedrettin Gündeş, Sayman Semra Lobut, Genel Sekreter Yeşim Tekniker ve ÇUGİDER Üyeleri katıldı.
Arbel Onursal Kurucu Başkanı Mahmut Arslan ve Arbel Grubu CEO’su Hüseyin Arslan da toplantıda misafirlerle  bir araya gelip sohbet ederek, gelen girişimci gençlerimizin sorularına hem cevaplar verirken hem de kendi tecrübelerinden bahsederek girişimcilik anılarını anlattılar.
Açılış konuşmasını yapmak üzere ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, şimdiye kadar yapılan projelerden bahsederek, bundan sonra elimizdeki projelerin tamamlanması ve bu süreçte işbirliği içerisinde olunması gerektiğinden bahsederek, katılan Yüksek İstişare ve Bilim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Gelen üyelere her birine konuşma yapmaları için belli süre verilerek hem tanıştığımız hem görüş ve tavsiyelerini dinlediğimiz hem de sohbet ederek yemek yediğimiz güzel bir toplantı olduğunu  belirten Hasan Arslan, Takdim ettikleri Hediye Tablo için de teşekkürlerini  sundu.
Başa dön tuşu