CHP Tarsus İlçe Örgütü’nden Polis Merkezlerine ziyaret

Güncelleme 12 Nisan 2022, 09:26

TÜRK Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe yöneticileri Niyazi Azimet, Özay Güngör, Selahattin Şahin ve Canda Çınar; Yeni Mahalle, Gazipaşa Benli, Yeşil Mahalle ve Merkez Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek görevli polislere Türk bayrağı hediye ederek, başarı dilediler.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümüyle ilgili yaptığı paylaşımda ise Polis memurlarının özlük haklarının bir an önce iyileştirilmesi gerektiğine dikkati çekti.

Polislerin sorunlarını bildiklerini kaydeden Başkan Varal, “Polisler, sorunlarına artık çözüm bekliyor. Polislerimizin; özlük haklarının iyileştirildiği, intiharların önlendiği, fazla çalışmalarına karşın ücretlerini aldıkları, siyasi, psikolojik, atama, yer değişikliği baskılarından kurtuldukları, 3600 ek göstergeyi aldıkları, hak ettikleri anayasal polis sendikası kurulduğu gün, mesai ve dinlenme saatleri ile izinleri insani şartlara kavuştuğu gün; yani CHP iktidarında haklarına kavuşacaklar.Milletimizin huzuru ve güvenliği için özveri ile çalışan  polislerimiz yalnız değil! ” dedi.

Başkan Ozan Varal, “Güvenliğimiz ve huzurumuz için çalışan Emniyet mensuplarına başarılar dilerken, Şehit Polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Emniyet teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu