CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları’ndan Girne Mahallesi’nde ‘Kadın Buluşması’

Güncelleme 18 Ağustos 2022, 12:16

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Kadın Kolları tarafından Girne Mahallesi’nde “Kadın Buluşması” faaliyeti gerçekleştirildi.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, yöneticiler ve gönüllü üyelerin de katılım gösterdiği programda mahalle sakini kadınlarla hoş sohbet toplantı düzenlendi.

Kadın buluşmasında, Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin yaptığı sosyal içerikli çalışmalardan bahseden İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, “Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Başkanımız Vahap Seçer’in öncülüğünde, kadın istihdam oranını her geçen gün arttıran Mersin Büyükşehir Belediyemiz, TEKSİN uygulaması ile sizlere bir mesaj kadar yakındır. Bu uygulamadan tüm vatandaşlarımız rahatlıkla faydalanabilirler. Üretici kadın stantlarımız, evimiz atölye çalışmaları ve pek çok çalışma siz değerli kadınlarımız için gerçekleştirilmektedir. Tarsus Belediyemizin de siz değerli kadınlarımıza yönelik proje faaliyetleri bulunmaktadır” dedi.

Başkan Belda Boroğlu, “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi; ‘Hiçbir kadını erkeğe muhtaç etmeyeceğiz. Aile Destekleri Sigortası projemizin bir hayal olmadığını, gerçekleştirdiğimizde yoksulluğu nasıl bitireceğimizi anlatın. Aile Destekleri Sigortası projemiz sayesinde hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek’ ifadeleri doğrultusunda partimizi iktidara taşımak için politikalarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Mağdur kadınlara, yoksul kadınlara,  ulaşmayı sürdüreceğiz” diye konuştu. Boroğlu, kadınların sorularını da yanıtladı.

Girne Mahallesi sakinlerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini ileten İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, önümüzde ki günlerde Barbaros Mahallesi’nde de benzer buluşmanın düzenleneceğini sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu